Πολιτική απορρήτου

Χρήση και προστασία προσωπικών δεδομένων

Η εταιρία μας συλλέγει προσωπικά δεδομένα μόνο μέσω ηλεκτρονικών φορμών (επικοινωνίας, υποστήριξης, δήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια / μαθήματα) καθώς επίσης και από προαιρετική εγγραφή στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο (newsletter) για ενημέρωση σχετικά με νέα και εκδηλώσεις της εταιρίας, με δυνατότητα απεγγραφής οποιαδήποτε στιγμή. Τα δεδομένα αυτά δεν πρόκειται δημοσιοποιηθούν ή να χρησιμοποιηθούν από τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο. Επιπλέον τα δεδομένα σας δεν αποθηκεύονται στον ιστότοπο αλλά μας αποστέλονται μέσω ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου.

Ασφάλεια

Ο ιστότοπος www.meletame.gr έχει σχεδιαστεί με τρόπο ο οποίος συμμορφώνεται με τους κανόνες που προκύπτουν από τις παρακάτω νομοθεσίες :

1) Γενικός Κανονισμός Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)
2) Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)

Διαρροή δεδομένων

Η εταιρία είναι υποχρεωμένη να ειδοποιήσει εντός 72 ωρών την Αρχή Προστασίας Προσωπικών δεδομένων σε περίπτωση παραβίασης των δεδομένων.

Για εμάς η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση.
Εάν προκύψει οποιoδήποτε πρόβλημα παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: meletamegra@gmail.com.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.
Τηλέφωνο: 27310 81111
What's up: 6980804040
Διοσκούρων 35, Σπάρτη
Υπεύθυνη Κέντρου - Εκπαίδευσης : Εύη Καργάκου